Her er holdet til foråret

tirsdag 13. februar 2024
Vi er stolte af at kunne præsentere holdet der skal stå for de daglige aktiviteter ved Blåvand Fuglestation her til foråret. Vi sætter pris på den store opmærksomhed vi har fået og har aldrig haft så mange frivillige om foråret nogensinde.

Morten.jpg

Morten Jenrich Hansen er et kendt ansigt på den danske birder-scene og har efterhånden nogle sæsoner på bagen som ringmærker i Blåvand. Igen i år tager Morten tjansen som hovedringmærker hvor han med sin imponerede erfaring med mere end 28.000 fugle ringmærket, bl.a. skal uddanne nye ringmærkere.

Periode: 1. marts til 15. juni.


 Maxim

Maxim Lisi er en 32-årig biologistuderende fra Holland. Han har ingen erfaring med ringmærkning af fugle, men fuglekiggeri er blevet hans hobby i de senere år, og ornitologi er også blevet en større interesse for ham. Som en del af hans bacheloruddannelse skal han i forskerpraktik på Blåvand Fuglestation med fokus på vejrforholdenes effekter på trækfugle. Han vil assistere Morten med den daglige ringmærkning og bl.a. indsamle empiri til sit projekt.

Periode: 1. marts til 19. juli.


 Michael von Beveren

Michael von Beveren er en 19-årig biologistuderende fra Holland. Han har været interesseret i natur hele sit liv og har kigget meget på fugle de seneste otte år. I sommeren 2022 startede han med ringmærkning, hvor han sidste år bl.a. havde et praktikhold på en hollansk ringmærkerstation. Nu har han besluttet at forfølge drømmen om at blive en erfaren ringmærker. Michael skal bistå ringmærkningen her til foråret og under hans ophold også holde øje med de rødryggede tornskader i lokalområdet.

Periode: 28. april til 29. juni.


 Antonino Di Lucia Photo

Antonino Di Lucia er en dyrlæge og fugleentusiast fra Sicilien, Italien. Han blev først interesseret i ringmærkning af fugle på de små øer omkring Sicilien og fik sin første ringmærkningslicens i 2008. Antonino er ansvarlig for en helårs ringmærkningsstation for fugle under MonITRing borgervidenskabsprogrammet i sin hjemby Ribera på Sicilien ; og han låner også sine færdigheder ud til kortsigtede ringmærkningslejre, såsom den årlige forårslejr for ringmærkning af fugle i Zingaro Nature Reserve.

Periode: 15. – 31. maj.


 Mallory Echols Photo

Mallory Echols er en lærer og oversætter fra USA, som har boet på Sicilien i de sidste 7 år. Siden hun for første gang arbejdede frivilligt i ringmærkningslejren i Zingaro Nature Reserve i 2023, er Mallory blevet forelsket i denne praksis og fortsatte med at assistere sin mentor Antonino Di Lucia på hans helårs ringmærkningsstation. I oktober 2023 blev hun officielt en håbefuld ringmærker hos det italienske institut for miljøbeskyttelse og forskning, ISPRA.

Periode: 15. – 31. maj.


 Bianca2

Bianca Brahmer Svendsen er 27 år og læser til daglig psykologi og sundhedsfremme på RUC. Her i foråret skriver hun sit bachelorprojekt, med sundhedsfremme som hovedfag. Temaet kommer til at dreje sig om naturens betydning for menneskers mentale sundhed. Derudover er hun selvstændig yogalærer og har sit eget firma Yoga i det grønne, der ønsker at sætte naturen i centrum med bl.a. formidling herom. Bianca har en enorm passion for natur og rewilding, og skal under sit ophold på Blåvand Fuglestation lære at ringmærke og generelt lære fugle og fuglekigning bedre at kende.

Periode: 26. marts til 15. april.