Støt arbejdet med trækfuglene ved Blåvandshuk!

Kære Fugleven,

Blåvand Fuglestation har siden 1963 foretaget indsamling af data om fugletrækket ved Danmarks vestligste punkt. Blåvand Fuglestation er en af de fuglestationer i Europa med den længste periode med indsamling af data vedrørende trækkende fugle, og er internationalt kendt for dette.

Indsatsen på Blåvand Fuglestation er baseret på et videnskabeligt minimumsprogram, der primært omfatter ringmærkning og trækobservationer i fuglenes træktid, og som gennemføres af frivillige, der mod logi og diæter passer disse vigtige funktioner. På denne måde er der gennem de godt 50 år ringmærket flere end 200.000 fugle og gennemført flere 100.000 timers observationer af fugletrækket.

Yderligere information om Blåvand Fuglestations virke kan fås ved kontakt til Bent Jakobsen, tlf. 24 41 52 30 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller John Frikke, tlf. 20 42 62 65 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Blåvand Fuglestations Venner er en forening, der er oprettet med det formål, at støtte fuglestationen og dens virke - både med praktiske gøremål og med økonomiske donationer til særlige formål, som kan styrke det faglige og videnskabelige arbejde med trækfuglene.

Hvis du vil støtte arbejdet på Blåvand Fuglestation, så meld dig ind i Blåvand Fuglestations Venner. Det gør du ved at indbetale et årligt kontingent på 200 kr., men du kan også sponsere større beløb, hvis du ønsker dette. Alle indbetalinger ud over de 200 kr. bliver betragtet som gaver og støtte til foreningens virke.

Ønsker du at blive medlem, kan kontingentet indbetales 200 kr. til kontoen i Sydbank - reg.nr. 7700 og kontonr. 14 65 442 - og husk venligst at angive din mailadresse ved betalingen.

I håbet om, at du vil tilslutte dig det vigtige arbejde for Blåvand Fuglestation!

Blåvand Fuglestations 50 års jubilæum - 10. august 2013. Alle tidligere observatører er samlet!